کلینیک باران، لیزر موهای زائد در رشت

+981332127319
میکرونیدلینگ و کربوکسی تراپی چیست؟

با پیشرفت تکنولوژی و دستیابی انسان به راهکارها و روش های جدید برای کسب تناسب اندام و زیبایی، چند راه به عنوان راهکار جایگزین به جای عمل های زیبایی مطرح شد که به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد. در ادامه به بررسی میکرونیدلینگ و کربوکسی تراپی و همچنین نقش کلاژن در جوانسازی پوست خواهیم پرداخت.

میکرونیدلینگ چیست و چگونه کار می کند؟


میکرونیدلینگ فرآیندی است که برای بهبود ظاهر پوست و با کمک سوزن های مخصوص و استریل استفاده می شود. هدف اصلی در میکرونیدلینگ، کمک به ایجاد کولاژن بیش از مقدار معمول آن در جهت جوان سازی و ترمیم پوست می باشد؛ اما به طور کلی میکرونیدلینگ دارای فوایدی مانند درمان آکنه، کمک به مشکل ریزش مو، ترمیم جای زخم، ترمیم ترک های پوستی که بر روی پوست شما به شکلی واضح وجود دارند، آسیب های ناشی از نور خورشید و رفع چین و چروک های موجود بر روی صورت می باشد.

مزیت میکرونیدلینگ در برابر لیزر

به طور کلی استفاده ازمیکرونیدلینگ چند مزیت در مقایسه با لیزر درمانی دارد. برای مثال، درمان با لیزر می تواند تا چهار برابر میکرونیدلینگ هزینه داشته باشد یا میکرونیدلینگ ممکن است برای افرادی با رنگ پوست تیره از جمله درمان های لیزری مؤثر شمرده شود، زیرا نیازی به گرما ندارد و حرارت آن ممکن است بر رنگدانه یا رنگ پوست شما تأثیر بگذارد.

کلاژن چیست؟

کلاژن یک پروتئین ساختاری است که در ماتریکس خارج سلولی بافت های همبند در سراسر بدن یافت می شود. این از جمله پروتئین های رایج در پستانداران است که 25 تا 35 درصد از کل محتوای پروتئین را تشکیل می دهد. کلاژن از اسیدهای آمینه تشکیل شده است که به یکدیگر پیوند می خورند و یک مارپیچ کلاژن را تشکیل می دهند. کلاژن به طور معمول در غضروف، استخوان ها، تاندون ها، رباط ها و پوست وجود دارد.

کلاژن برای طیف وسیعی از کاربردهای دندانپزشکی، ارتوپدی و جراحی و همچنین به عنوان یک کمک درمانی برای بیماران سوختگی برای ترمیم استخوان استفاده می شود.علاوه بر این، اغلب برای کاهش چین و چروک و پیری پوست نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

نکته آخر در رابطه با انجام میکرونیدلینگ نیز اطمینان از مرکزی است که قرار است برای انجام میکرونیدلینگ به آن مراجعه کنید. در نتیجه سعی کنید به سراغ مراکز معتبر بروید.

کربوکسی تراپی (کربن تراپی)

یکی دیگر از روش های موجود، کربوکسی تراپی است که باعث رفع بعضی از بیماری های پوستی مانند سلولیت یا تجمع چربی، کیسه های تیره زیر چشم و ترک های پوستی همگی با کربوکسی تراپی درمان می شوند.

کربوکسی تراپی درمانی است که شامل تزریق مقدار مورد نیاز دی اکسید کربن  CO2به هیپودرم می شود. طی این فرآیند، عملکرد عروق بسیار فعال  شده  و رگ های خونی گشاد می شوند و در نتیجه باعث افزایش جریان خون به بافت های عضلانی و چربی می شود.

علاوه بر این، کربوکسی تراپی می تواند به ترمیم کلاژن و از بین بردن رسوبات چربی کمک می کند و برای نقاطی از بدن همانند، صورت، پلک ها، گردن، معده، بازوها، پاها و باسن مورد استفاده قرار بگیرد. از طرفی نیز این روش اغلب به روش های دیگر که دارای خطرات خاص خود و عوارض جانبی است همانند روش لیپوساکشن برای کاهش چربی و سلولیت توصیه می شود.

کربوکسی تراپی دارای فواید گوناگونی می باشد همانند:

· لایه برداری عمیق

· لایه برداری نرم

· تغذیه و آبرسانی پوست

· بهبود بافت و رنگ پوست

· از بین بردن علائم پیری بیولوژیکی و پیری عکس

· جوان سازی پوست

· سفت شدن پوست

· از بین بردن پف پوست

· اشباع شدن پوست با اکسیژن

به طور کلی کربوکسی تراپی می تواند نتیجه ای مثبت با اثری طولانی را به همراه داشته باشد و انجام کربوکسی تراپی نیز حدودا 15 الی 30 دقیقه در هر جلسه زمان می برد.

روال کار کربوکسی تراپی  به این صورت است که ابتدا ناحیه مورد نظر بدن برای کربوکسی تراپی با کرم بی حسی مخصوص، بی حس می شود. سپس سوزن به ناحیه مورد نظر تزریق شده و گاز کربن دی اکسید وارد بدن می شود. با ورود گاز کربن دی اکسید به داخل بدن، سیستم خون رسانی حساس شده و به آن ناحیه اکسیژن وارد می کند. پس از آن صرفا نیاز است تا چند روز به آن منطقه مورد نظر آبی برخورد نکند و مراقبت های لازم انجام شود.

نکته آخر در رابطه با انجام این عمل این است که همانند فعالیت های زیبایی که به آن ها اشاره کردیم می بایست در یک مرکز تخصصی زیبایی انجام شود. در نتیجه، حتما ابتدا به دقت تحقیق نمایید و سپس به مراکز معتبر فعال در این حوزه برای انجام کربوکسی تراپی مراجعه نمایید.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان