1. Home
  2. مقالات مفید
  3. آیا لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود؟

آیا لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود؟

آیا لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود؟

2024-08-05

با وجود اینکه مدت‌هاست لیزر به عنوان یک روش ایمن حذف دائمی موهای زائد شناخته شده است، هنوز شایعات و باورهای غلطی درباره آن وجود دارد. بسیاری از افراد تصور می کنند لیزر بیکینی کار خطرناکی است و نباید این کار رو انجام داد.

آیا لیزر بیکینی خطرناک است؟

در ادامه بطور کامل درباره تاثیر لیزر بر ناباروری از دیدگاه بهترین مرکز لیزر موهای زائد در رشت توضیح خواهیم داد. لیزر موهای زائد در هر قسمتی از بدن که انجام شود، فقط فولیکول های مو در لایه درم پوست را می سوزاند و آسیبی به بافت و اندام های داخلی نمی رساند.

قدرت نفوذ لیزر به پوست چیزی حدود 1 تا 6 میلی متر و فقط تا ریشه مو است. پس لیزر بیکینی هرگز باعث ضرر رساندن به غدد لنفاوی، تخمدان و رحم نمی شود.

سایر امواج ها مثل اشعه ایکس، اشعه های یونیزان، امواج موبایل و رادیویی قابلیت نفوذ در بدن را دارند، اما پرتوهای لیزر اینگونه نیستند. نور مرئی لیزر رنگدانه های ملانین موجود در موها را از بین می برد و چون موهای سفید فاقد رنگدانه هستند، توسط لیزر از بین نمی روند.

آیا لیزر بیکینی خطرناک است؟

لیزر موهای زائد مدتهاست توسط سازمان غذا و داروی امریکا FDA تایید شده است و تابحال هیچ گزارش ناباروری یا آسیب جدی براثر لیزر ثبت نشده است. براساس تحقیقات کلینیک لیزر مو در رشت نیز لیزر بیکینی باعث ناباروی نخواهد شد.

البته توجه داشته باشید که چون این فرایند در تماس مستقیم با پوست است، باید در یک کلینیک معتبر و توسط اپراتورهای مجرب زیر نظر پزشک انجام شود.

ممکن است لیزر بیکینی پس از گذشت زمان باعث ناباروری شود؟

چنین چیزی ممکن نیست. شاید شما از اطرافیان خود شنیده باشید فردی که چندین سال پیش لیزر انجام داده، دچار ناباروری شده است اما این موضوع هیچ ارتباطی با لیزر ندارد.

بسیاری از پزشکان و متخصصان ثابت کرده اند که لیزر موهای زائد با گذشت زمان نیز تاثیری بر روی ناباروری ندارد. پس می توانید با خیال راحت به یک کلینیک معتبر مراجعه کنید و لیزر موهای زائد خود را شروع کنید.

لیزر بیکینی در زمان باروری

البته لیزر ممکن است برای برخی از افراد بسته به نوع پوست، رنگ و ضخامت مو، نوع دستگاه و مهارت اپراتور عوارض کمی داشته باشد.

خدمات کلینیک باران: تزریق بوتاکس رشت

این عوارض عبارتند از:

تغییر موقت رنگ پوست التهاب و قرمزی تاول و زخم (به ندرت) سوختگی (ناشی از بی تجربگی اپراتور)

معمولا دو مورد اول عوارض موقتی هستند و معمولا پس از یک تا دو روز اثری از آن ها نخواهد ماند. اما درصورت بروز زخم، تاول، عفونت یا سوختگی حتما به کلینیک مربوطه مراجعه کنید. شما می توانید از دستگاه های لیزر خانگی نیز استفاده کنید که نیاز به هزینه و صرف زمان بیشتر دارد.

چرا لیزر موهای زائد در دوران بارداری ممکن نیست؟

ممکن است فکر کنید اگر لیزر بر روی ناباروری تاثیر بدی ندارد پس چرا در دوران بارداری انجام آن توصیه نمی شود؟

در دوران بارداری، رشد موهای زائد به دلیل افزایش هورمون های مردانه به بیشترین مقدار خود می رسد. حتی در بسیاری از نقاط که قبلا مو نداشتند، این اتفاق ممکن است رخ دهد. البته این موها ماندگار نیستند و شش ماه پس از زایمان به حالت قبل برمی گردند.

این موضوع بسیاری از مادران را به فکر لیزر می اندازد اما بیشتر کلینیک ها و متخصصان، لیزر در دوران بارداری را ممنوع کرده اند. هنوز تحقیقات کاملی درباره علت آن انجام نشده و فقط براساس آزمایشات بر روی موش های باردار چنین تصمیمی گرفته شده است.

با این وجود بهتر است از این موضوع برای احتیاط جلوگیری شود اما لیزر در دوران شیردهی هیچگونه ممنوعیت و تاثیری بر روی پستان و غدد شیری مادر ندارد.

گردآوری توسط: کلینیک زیبایی باران رشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *