1. Home
  2. مقالات مفید
  3. آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی می‌شود؟

آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی می‌شود؟

لیزر موهای زائد در زمان بارداری

2024-09-03

می دانستید در سال‌های اخیر در دنیا بیشترین کاربرد لیزر در حوزه پوست، مربوط به حذف موهای زائد بدن است؟ با ما در ادامه همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم، که آیا لیزر باعث حذف دائمی مو می‌شود؟

لیزر موهای زائد چیست؟

امروزه لیزر موهای زائد در رشت، یکی از متداول ترین راه ها برای از بین بردن مو های آزار دهنده صورت و یا بدن است. شیوه کار دستگاه لیزر، نوری متمرکز شده را بر روی فولیکول های مو می تاباند، رنگدانه های واقع در پوست این نور را جذب کرده و به این طریق موها را از بین می برد.

لیزر از روش های بسیار کاربردی برای حذف دائمی و یا طولانی مدت موهای زائد است که به کاهش موهای زائد و یا نازک شدن آن منجر خواهد شد.

آیا لیزر باعث حذف دائمی مو می شود؟

برخلاف تصور مردم، لیزر ریشه مو را سفت نمی کند، بلکه کم پشت و نازک می کند. بنابراین لیزر مو را به طور دائمی از بین نمی برد، ولی آن را کاهش می دهد.

آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی می شود؟

لیزر موهای زائد با هدف قرار دادن رنگدانه‌های موجود در فولیکول انجام می گردد. این لیزر کمتر از یک میلیمتر در پوست انسان نفوذ می کند. بنابراین راهی برای رسیدن به تخمدان ها و تخمک ها ندارد. بنابراین لیزر موهای زائد باعث ایجاد نازایی در افراد نمی‌شود.

آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی می‌شود؟

آیا می توان در بارداری لیزر موهای زائد انجام داد؟

خانم های باردار مشکلات عدیده‌ای در مورد از بین بردن موهای زائد خود دارند. شکم آنها روز به روز بزرگتر می شود و آنها نمی توانند حتی پاهای خود را ببینند، چه برسد به شیو کردن آن. از طرفی در دوران بارداری با تغییر هورمون ها در بدن امکان رشد موها در اطراف شکم، نوک سینه ها و پاها بیشتر از سایر نقاط می شود.

دیگر خدمات کلینیک باران: تزریق بوتاکس رشت

در این مورد تنها راهکار لیزر موهای زائد می باشد. با اینکه طول موج لیزر به اندام های داخلی بدن نمیرسد، اما به دلیل احساس درد در زمان انجام و عوارض احتمالی آن، توصیه نمی گردد و بهتر است که انجام این کار را تا بعد از متولد شدن از فرزند به تاخیر بیاندازید.

به علاوه در زمان بارداری، موهایی که در بدن فرد رشد میکند، (به دلیل بالا رفتن سطح استروژن و آندروژن) بعد از بارداری رشدشان متوقف خواهد شد، پس دلیلی برای از بین بردن آنها به روش لیزر در این دوره حساس وجود نخواهد داشت.

عوارض لیزر موهای زائد

مهم ترین عارضه لیزر موهای زائد سوختگی پوست است. که دلیل آن این است، که لیزری متناسب با مشخصاتی از جمله رنگ پوست، شرایط جسمانی، درجه دستگاه انتخاب نمی شود.

دلیل این امر نداشتن دانش و تخصص کافی در حیطه لیزر موهای زائد است. به همین جهت توصیه می شود برای انجام لیزر به کلینیک های پوست و مو یا تحت نظر پزشک متخصص مراجعه کنید و از رفتن به مراکز غیر مرتبط مانند سالن های آرایشگاه خودداری کنید. به همین جهت آمار این عوارض به دلیل غیراصولی بودن استفاده از دستگاه لیزر در ایران بالا است.

فردی که پوست خود را در آفتاب برنزه کرده است نباید لیزر انجام دهد و اپراتور اجازه لیزر را نباید بدهد. در غیر اینصورت پوست فرد دچار سوختگی می شود.

فرد بعد از سوختگی در اثر لیزر، دچار لکه های قهوه ای یا لک های سفید شود که ممکن است بعد از یک الی دو سال لک های سفید برطرف شود یا کلا برطرف نشود. لک های قهوه ای نیز بعد از 6 تا 12 ماه با دارو و مراقبت های خاص درمان می شود.

عوارض احتمالی لیزر موهای زائد

بعد از لیزر موهای زائد، پوست به دلیل تابش مستقیم لیزر دچار تغییر رنگ و تورم می شود که جای نگرانی نیست و بعد از گذشت 24 ساعت بهبودی حاصل می شود.

آیا لیزر موهای زائد درد دارد؟

آستانه تحمل درد هر فرد متفاوت است، اما درد لیزر آنچنان زیاد نیست که از توان تحمل افراد خارج باشد. می توان درد لیزر را مانند برخورد یک نوار پلاستیکی به پوست شبیه کرد.

عواملی چون چاقی، تیرگی موها، قدرت تحمل فرد، نوع دستگاه لیزر و همچنین ناحیه ایی که به لیزر آن می پردازید، در میزان درد تاثیر گذار هستند. بیکنی، زیر بغل و پشت، درد بیشتری را در بین تمام نواحی بدن دارد.

گردآوری توسط: کلینیک زیبایی باران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *